fbpx
SMS-påmindelser sikrer op til 100% flere deltagere til online Webinarer

SMS-påmindelser sikrer op til 100% flere deltagere til online Webinarer

Holder du og din virksomhed også webinarer her i disse tider, så vil vi på det varmeste anbefale dig at komme i gang med at sende SMS påmindelser ud.

Det virker!

Vi har spurgt en af vores samarbejdspartnere hos Automation-People.dk hvad deres erfaringer er med udsendelse af SMS påmindelser før de afholder webinarer:

Hvilke Webinar platforme anbefaler I?
Vi anbefaler Easywebinar, som vi oplever som det bedste fit mellem stabilitet, funktioner og muligheder for integration til Automation.

Hvordan har i opsat integrationen til CPSMS?
Vi bruger integration via Zapier.com, da vi for vores kunder integrerer fra en række forskellige systemer og bruger SMS til bl.a. påmindelser forud for webinarer, opfølgning på ubesvarede salgskald, påmindelser om kundeaftaler og en lang række andre formål, hvor det ofte er nødvendigt at trigge SMS’en individuelt til hver modtager.

Hvilke tidspunkter anbefaler I at sende SMS påmindelsen ud?
Er det både dagen før og så på selve dagen, og hvad er jeres bedste opskrift på flest mulige deltagere?
Det afhænger helt af vores kunders behov, men som regel benytter vi SMS-påmindelserne i forbindelse med vores almindelige flow før webinaret. Det kan f.eks. være en SMS en time før webinaret, så deltagerne får en påmindelse i god tid, selvom de ikke sidder direkte med adgang til deres mailboks.

Hvor stor betydning har det at sende en SMS ud, og hvad er jeres typiske deltagelsesrate vs. ikke at sende en sms påmindelse ud?
Vi har erfaringer med en øget deltagerrate fra 50-100% på webinarer, hvor vi har optimeret SMS påmindelserne. Hvor en fornuftig deltagerrate på et velafprøvet webinarkoncept, der er markedsført rigtigt, ofte ligger på ca. 30%, oplever vi at deltagelsesraten stiger til over 60% blot ved at sende en SMS-påmindelse ud. Vores rekord på tilmeldte, der ikke på forhånd kendte kunden, er en deltagelsesrate på 67,74% af de tilmeldte.

Antal deltagere er ca. halvdelen uden SMS påmindelser

Antal deltagere fordobles med SMS påmindelser

Foruden SMS påmindelser til webinarer har vi også rigtig gode erfaringer og business cases med integration til CPSMS fra ActiveCampaign, Simplero og KEAP – via CPSMS’DK’s Zapier plugin.

Ønsker du har høre nærmere omkring hvordan din virksomhed kan komme i gang med at bruge SMS påmindelser til online webinars, så hiv endelig fat i Robin Larsen fra Automation-People.dk, rl@automation-people.dk, mobiltelefon: +4529634815

Automation People afholder månedligt et webinar, hvor Compaya’s SMS løsning er en del af tilmeldingen

Tilmeld dig og oplev hvordan SMS virker sammen med webinarer

Comments are closed.