fbpx
De danske teleselskaber har annonceret prisstigninger på SMS-trafik til Danmark

De danske teleselskaber har annonceret prisstigninger på SMS-trafik til Danmark

Teleselskabernes SMS-priser i Danmark stiger nu pr. 1. juli 2021, og vi vil her prøve at belyse, hvad baggrunden for prisstigningen er.

Når du sender SMS-beskeder gennem CPSMS eller via vores API, fordeles SMS-trafikken gennem et teleselskab for at nå den rette modtager. Teleselskaberne udgør derfor et nødvendigt mellemled i denne trafik, og SMS-priserne på det danske marked kontrolleres således af teleselskaberne.

Prisstigning i Danmark
De fire store danske teleselskaber med eget netværk (TDC Group, Telenor, Telia og 3 Danmark) har nu efter mange år uden prisstigninger besluttet at kraftigt hæve deres SMS-priser i Danmark med virkning fra 1. juli 2021. Vi har ingen indflydelse på denne beslutning, og prisstigningen vil ramme hele SMS-branchen og vil derfor påvirke alle udbydere af SMS-trafik i Danmark.

Du vil kunne se vores nye priser i prislisten, så snart de er på plads. Vi vil dog stadig sikre, at du gennem CPSMS vil få konkurrencedygtige danske SMS-priser og vi ændrer selvfølgelig ikke på vores høje serviceniveau.

Hvis du har en kontrakt med Compaya omkring CPSMS, vil du blive kontaktet vedrørende den prisstigning, som du vil blive mødt med

Comments are closed.