fbpx
Krise / alarmberedskabs SMS-løsning!

Krise / alarmberedskabs SMS-løsning!

Brug SMS til at kommunikere til dine medarbejdere i forbindelse med f.eks. et hackerangreb eller anden nedbrud i din IT-infrastruktur

Hvordan vil du kommunikere med alle dine ansatte hvis du f.eks. bliver udsat for hackerangreb?

Eller hvis der opstår en brand eller anden katastrofe i bygningen, således at alle ansatte er nødt til at gå fra deres computer?

I disse tider ser vi flere og flere virksomheder og organisationer som bliver tvunget til at tænke alternative løsninger for at have en beredskabsplan der virker i alle scenarier.

Derfor har vi her hos Compaya udviklet en simpel REN SMS-løsning, som gør at man som administrator nemt fra sin egen mobil, hurtigt via en SMS, kan få videresendt sin besked ud til en SMS-gruppe i CPSMS.

Denne løsning kræver ingen adgang til internet og kører udelukkende via ansattes eksisterende mobiltelefoner (virker på alle slags mobiltelefoner).

Funktionen hedder Fjernstyring og du finder den under menupunktet SMS > FJERNSTYRING.

Rent lavpraktisk fungerer den således at du først vælger de mobilnumre (administratorer) som skal have lov til at sende beskeder ud til alle.

Tilføj de mobilnumre der må ha lov til at sende SMS via ‘Fjernstyring’.
Vælg den SMS gruppe der skal modtage dine SMS beskeder.

Dernæst vælges hvilken SMS gruppe du ønsker at sende ud til.

Dernæst så skal der sættes et hemmeligt kodeord op, som kun dem der benytter tjenesten bør kende til. Det hemmelige kodeord bliver brugt til at identificere hvilke gruppe der skal sendes ud til. Når dette er gjort, er du klar til at tage tjenesten i brug.

Et godt tip er at vælge et kort ord som er nemt at huske.
Her eksempel på hvordan at SMS skal se ud. DINKODE skal selvfølgelig erstattes med dit eget kodeord.

Når du skal sende en besked fra din egen mobil, så skal teksten altid starte med CPSMS efterfulgt af dit eget hemmelige kodeord. Herefter skriver du blot den besked du ønsker udsendt. Sms’en skal altid sendes til 1919

Vi har også lavet en vejledning som PDF:


Det gode er også ved denne løsning, at den ikke koster noget i hverken oprettelse, eller månedlig licens. Alle brugere af CPSMS kan bruge funktionen. Du betaler kun for de SMS du sender ud.

Opret gratis demologin her

Comments are closed.