fbpx
Barberskabet.dk undgår mistet omsætning ved at sende SMS-reminders til kunderne

Barberskabet.dk undgår mistet omsætning ved at sende SMS-reminders til kunderne

Barberskabet.dk undgår mistet omsætning med SMS-reminders
Jesper Damgaard Petersen , Partner/ CEO Barberskabet.dk

”Som abonnementsforretning er vi utroligt afhængige af at vores kunder altid har et ajour betalingskort tilknyttet, derfor sender vi nu en SMS reminder via CPSMS inden betalingskort udløber og undgår på den måde en masse mistet omsætning.”

”Hos Barberskabet har vi længe haft en udfordring i forhold til opdatering af kundernes udløbne betalingskort. Da vi er en abonnementsforretning, indebar den manglende opdatering af nyt betalingskort, desværre ofte mistet omsætning. For at komme udfordringen til livs, besluttede vi os for at sende SMS reminders, inden et betalingskort udløber.

SMS-systemet CPSMS.DK giver os muligheden for at skabe en hurtig, direkte og ikke mindst personlig kontakt til vores kunder. Denne kontakt har gjort, at vi har kunne opnå gennemsnitligt flere kortopdateringer end før.

Vi ser derfor implementeringen af CPSMS som en stor succes i Barberskabet i forhold til vores card error-strategi.” udtaler Jesper Damgaard Petersen, Partner/ CEO fra Barberskabet.dk.”

Rent teknisk benytter Barberskabet sig af et 8-cifret online nummer som afsender, så slutkunderne blot kan trykke på besvar, hvis de ønsker at indgå en yderligere SMS dialog med support teamet. Værd at bemærke er at op imod 40 procent reagerer på SMS’en i form af besvarelse eller ændringer på deres abonnement.

barberskabet.dk

Om barberskabet.dk

Barberskabet blev startet i 2016 af to CBS-studerende, som ønskede at gøre hverdagen lige dét nemmere for mænd. De startede derfor en abonnementsservice, hvor man kunne få tilsendt barberblade af høj kvalitet direkte hjem i kundernes postkasser. Sidenhen har Barberskabet ekspanderet og udvidet deres sortiment med boxershorts, t-shirts, sokker, multivitaminer og komplementære produkter til barberbladene.

Barberskabets vision er fortsat at levere kvalitetsprodukter til mænd til en rimelig pris direkte i postkassen for at gøre hverdagen nemmere. Med denne model differentierer Barberskabet sig fra de etablerede produkter på markedet.

Få 20% rabat!

Brug koden COMPAYA20 når du handler

Opret din egen 2-vejs-SMS-service

Prøv 7 dage uforpligtende

Comments are closed.