fbpx
Tilmelding til SMS grupper med Zapier

Tilmelding til SMS grupper med Zapier

Zapier gør det nemt at integrere 4000+ apps/systemer med CPSMS

Zapier gør det nemt at integrere 4000+ apps/systemer med CPSMS

Vi vil gerne vise hvor nemt det er at lave automatisk tilmelding til SMS grupper, fra andre systemer. Uden at du skal være programmør eller tekniker. I dette eksempel vil vi lave en online formular, hvor alle tilmeldinger bliver tilmeldt en SMS gruppe, og får et SMS retursvar, når de har udfyldt formularen.

Der findes rigtig mange systemer hvor man kan bygge flotte tilmeldingsformularer. I dette eksempel har jeg valgt at bruge Typeform.

Bemærk at Typeform ikke er et gratis program, så det koster altså penge i form af en licens (hvor man skal vælge hvor mange tilmeldinger man ønsker pr. måned). Det dejlige ved Typeform er enkelheden i at sætte en form op.

Først har jeg bygget en flot tilmeldingsformular i Typeforms online bygger:

Skærmbillede fra formular-byggeren i Typeform, hvor man opsætter sin formular. Det tog ca. 15 minutter at lave.
Skærmbillede fra formular-byggeren i Typeform, hvor man opsætter sin formular. Det tog ca. 15 minutter at lave.

Se resultat her:

Efter at have opsat tilmeldingsformular, så har jeg, via Typeform, integreret med Zapier, hvor jeg har opsat en action til at sende velkomst SMS + en action til at tilføje mobilnummer til en SMS gruppe i CPSMS, når formularen udfyldes.

Så når folk udfylder formularen sker udsendelse af velkomst SMS og tilmelding til SMS gruppe helt automatisk.

Skærmbillede fra Zapier, hvor man opsætter sine CPSMS actions.
Skærmbillede fra Zapier, hvor man opsætter sine triggers & actions. I dette skærmbillede kan du se, at vi har opsat det sådan, at når formularen udfyldes(1), så send velkomst SMS til mobilnummer fra formularen(2) og tilføj kontakten til en SMS gruppe(3).

Prøv selv eksemplet her:

Dette er blot ment som inspiration til hvor nemt det kan være at lave SMS integration til andre systemer via Zapier, uden at man skal have fat på en tekniker fra udviklingsafdelingen.

Få adgang nu og integrer CPSMS i dine Zaps på Zapier.com

Udfyld formularen og få eksklusiv adgang til at lave Zaps med CPSMS integration på Zapier. Når du udfylder formularen, får du et link der åbner op for at bruge CPSMS sammen med Zapier. For at høre om du kom godt igang, kan du blive kontaktet senere af en medarbejder fra CPSMS.

    Comments are closed.