fbpx
Giv ekstra service og få opmærksomhed med en SMS i sommerperioden

Giv ekstra service og få opmærksomhed med en SMS i sommerperioden

Giv ekstra service og få opmærksomhed med en SMS i sommerperioden

Sommeren er over os, og det betyder for mange virksomheder ændrede åbningstider eller måske endda en kort ferielukning. Men hvordan sikrer du, at dine kunder er informeret om disse ændringer, samtidig med at du yder god service? Løsningen er CPSMS.

Send  en sommer SMS og mind dine kunder om dine åbningstider

CPSMS er din effektive og brugervenlige platform, der gør det nemt at sende SMS-beskeder til dine kunder. Med CPSMS kan du i sommerperioden sende en venlig SMS, hvor du både ønsker dine kunder en god sommer og oplyser om eventuelle ændrede åbningstider eller andet relevant info.

En personlig hilsen er ikke kun en fantastisk måde at vise god service på. Den giver også din virksomhed ekstra opmærksomhed i en tid, hvor dine kunder måske har brug for en påmindelse om dine ydelser. Med CPSMS kan du komme direkte ud til dine kunder og sikre, at de har den information, de har brug for.

Som din betroede partner for kommunikation, vil vi gerne opfordre dig til at bruge CPSMS til fulde i sommerperioden. Det er en perfekt mulighed for at forbedre din service, holde dine kunder informeret og samtidig give dem en varm sommerhilsen.

Med CPSMS er det nemt og effektivt. Prøv det i dag og oplev, hvor enkelt det er at yde fremragende service.

God sommer fra CPSMS

Prøv 2-vejs-SMS-service

Prøv 7 dage uforpligtende

Comments are closed.