fbpx
Brug ChatGPT til at skrive SMS-tekster

Brug ChatGPT til at skrive SMS-tekster

CPSMS og ChatGPT er en kraftfuld kombination, der kan hjælpe dig med at sende effektive, kortfattede SMS-beskeder uden besværet med at skulle finde de rette ord selv. Så hvorfor ikke prøve det allerede i dag og se, hvor meget lettere det kan være at skrive SMS-beskeder med hjælp fra ChatGPT?

Er du træt af at kæmpe med at formulere den perfekte SMS-tekst? Lad ChatGPT inspirere dig.

CPSMS er et produkt, der er designet til at gøre det nemmere for dig at sende SMS-beskeder effektivt og hurtigt. Vores platform tilbyder brugervenlige funktioner, der gør det let at sende tekstbeskeder på alle skalaer, uanset om det er til få modtagere eller hele din kundebase. Men vi forstår, at det ikke altid er let at formulere den perfekte, kortfattede besked.

Det er her, ChatGPT kommer ind i billedet. ChatGPT er en kunstig intelligens, der er i stand til at generere menneske-lignende tekst, baseret på den information og instruktioner, den får. Ved at bruge ChatGPT kan du finde inspiration til dine SMS-tekster og endda få forslag til, hvordan du kan formulere dine beskeder på den mest effektive måde.

Hvordan fungerer det?

Det er enkelt. Du fortæller ChatGPT, hvad du ønsker at formidle, og AI vil generere et forslag til, hvordan du kan formulere din besked. Du kan også få den til at vise flere forslag og du kan derefter vælge den besked, der passer bedst til din situation, og sende den via CPSMS.

Eksempel på hvordan man kan bruge ChatGPT til få inspiration til sine SMS tekster

Prøv 2-vejs-SMS-service

Prøv 7 dage uforpligtende

Comments are closed.