fbpx
Vagt-alarm-SMS system som bare spiller

Vagt-alarm-SMS system som bare spiller

» Hos Danoffice IT sidder vi en del medarbejdere i operations, som skiftes til at have aften- og nattevagt. Da vi har en del kritiske systemer, som sender warnings ud via SMS, er det meget vigtigt for os, at det kun er medarbejdere på vagt som modtager SMS’er. Der er nemlig ikke noget værre end at modtage alarm SMS’er, når man ikke er på vagt.

Ved at bruge CPSMS.DK har vi nu fået opsat et vagt-alarm-SMS system, som bare spiller og sparer os for en masse administrationstid. Alle de funktioner vi bruger, er out-of-the-box funktioner og kræver ingen ekstra udvikling. Det eneste vi skulle tilkøbe for at komme i gang, var et dedikeret online nummer (8-cifret). «

Medarbejderne hos Datacon sender SMS for at melde sig på og af vagterne

Sådan fungerer det:

På CPSMS.DK har vi opsat en SMS gruppe som medarbejderne løbende aktivt, selv skal til- og afmelde sig ved at skrive START / STOP til et 8-cifret 2-vejs nummer. 

Før vagt starter modtager medarbejderen en SMS påmindelse om at melde sig ind på VagtSMS-gruppen, og det gøres ved blot at besvare SMS’en med START.

Når vagten så stopper, modtager vedkommende en SMS om at huske at afmelde sig VagtSMS-gruppen, hvilket gøres ved blot at besvare SMS’en med STOP.

» Dejlig simpelt og samtidigt fleksibelt ved ferie/fridage, hvor medarbejderen således bare kan lade være med at melde sig på. Jeg kan på vegne af Danoffice-IT kun på det varmeste anbafale CPSMS til vagt-alarm-SMS systemer. «

Charlotte Niebling
Danoffice IT

Vil du også bruge “Vagt-SMS”?

Hvis du også har lyst til at bruge den samme funktionalitet i din organisation, er du altid velkommen til at kontakte os.

Comments are closed.