fbpx
Medarbejder kommunikation, rekruttering og vagtplanlægning med SMS

Medarbejder kommunikation, rekruttering og vagtplanlægning med SMS

Send vagtplanlægning, HR kommunikation eller remindere til medarbejdere ud på SMS. Det kan være du har sæsonarbejdere, medarbejdere på farten, medarbejdere der arbejder udenfor eller nogen helt andre scenarier, hvor SMS kunne være en god ide. Også hvis du har medarbejdere som ikke tjekker emails løbende, er det en god ide at sende en SMS. Åbningsraten er på hele 98%, og de fleste læser SMS med det samme.

SMS er f.eks. god til vagtplanlægning, hvis du vil have flere til at tage vagter og har huller i din vagtplan. Ved at sende en SMS kan du hurtigt få nogle til at tage flere vagter. Eller det omvendte eksempel, hvor du kan bruge SMS til at aflyse eller ændre vagter.

Ved at bruge SMS indbakke kan du køre alt medarbejder kommunikation samlet et sted, uden at du behøver at få fyldt dine egen mobil op med beskeder. I kan dermed også være flere i firmaet som kan bruge systemet, samlet under et login. Eller i kan integrere CPSMS i jeres egen software med API.

Kom godt igang med at bruge 2-vejs-SMS-indbakke.  Kontakt os på sales@compaya.dk eller ring 88 38 90 00, hvis du har brug for at vide mere.

Comments are closed.